Najnovije obavijesti i novosti iz Centra RIR:Projekt "Aktivni mladi u lokalnoj zajednici"


Objavljeno: 31.03.2022

Udruga Bioteka provodi projekt "Aktivni mladi u lokalnoj zajednici" kojim žele osnažiti mlade ljude u znanjima i vještinama prepoznavanja, analize i rješavanja okolišnih, socijalnih ili ekonomskih problema u lokalnoj sredini te ih ohrabriti za aktivnije sudjelovanje u društvu i poticanje održivijeg razvoja vlastite sredine.

U neposrednom radu s korisnicima provest će besplatne radionice koje se temelje na stvarnim, korisnim i primjenjivim primjerima iz područja života i rada u RH i EU, zelenim poslovima, zelenim EU projektima i koracima važnim za pokretanje vlastitog projekta. Također, pričati će i o pozitivnim primjerima mladih ljudi koji su svojim djelovanjem utjecali na lokalne zajednice i šire, te primjerima poduzetništva mladih i izazovima, ali koristi koje ono donosi. Mladi će se zatim upustiti u rješavanje lokalnog problema prema vlastitom izboru uz stručno vodstvo i mentoriranje Udruge Bioteka.

Radionica je u Otočcu planirana početkom svibnja (u tjednu 2. - 6.5.2022.). Planirano trajanje radionice je oko 6 sati.

Sve detalje o prostoru gdje će se radionica održati pratite na http://udruga.bioteka.hr/hr/poceo-je-projekt-aktivni-mladi-u-lokalnoj-zajednici/